У Білгород-Дністровському районі навантажувач зіштовхнувся з мопедом: травмувалася водійка двоколісника

22 Березня 2024, 09:21
У Білгород-Дністровському районі навантажувач зіштовхнувся з мопедом: водійка двоколісника травмувалася 138
У Білгород-Дністровському районі навантажувач зіштовхнувся з мопедом: водійка двоколісника травмувалася

Поліцейські повідомили про підозру водію навантажувача, який допустив ДТП та травмування жінки. В аварії потерпіла зазнала тілесних ушкоджень середнього ступеня тяжкості. 

Про це повідомили у поліції.

Подія сталася наприкінці минулого року в селі Ярославка Плахтіївської ОТГ Білгород-Дністровського району.

Під час досудового розслідування слідчі встановили, що житель Кулевчанської громади, виїжджаючи з обочини на навантажувачі «JCВ» на свою смугу руху, був неуважним та допустив зіткнення з мопедом «Honda» під керуванням місцевої жительки, яка їхала попереду.

Водійку двоколісника госпіталізували з чисельними травмами голови, верхньої кінцівки та переломом кістки черепа. Відповідно до висновку судово-медичної експертизи такі тілесні ушкодження відносяться до категорії середньої тяжкості. Керманич навантажувача не постраждав. 

Обох кермувальників перевірили на стан сп’яніння, вони були тверезими.

«Ми долучили до матеріалів кримінального провадження висновки низки судових експертиз, зібрали достатньо інших доказів і під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури повідомили водію навантажувача про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження, за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Фігуранту загрожує штраф від 51 тисячі до 85 тисяч гривень або виправні роботи на строк до 2 років, або арешт на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 3 років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років», - прокоментував начальник відділення поліції №1 Білгород-Дністровського районного відділу поліції Андрій Мащенко.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024